Volgers

donderdag 5 maart 2009


Vandaag even naar Paper en Pictures gebeld om te vragen waar mijn Cards Only deel 6 blijft. Ik stond niet geregistreerd als abonnee, werd er gezegd. Ik baal hier natuurlijk ontzettend van, want ik ben in de winkel abonnee geworden en heb gelijk betaald, ik kreeg ook gelijk de stempelset mee. Gelukkig komt het wel in orde werd me verzekerd. Afwachten dus maar of deeltje 6 van de week nog in mijn brievenbus valt. Gisteren bij Ellen een kaart uit deel 5 gemaakt.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Anja,
  Wat heb je een leuk blog!!! Super joh! En geweldige kaartjes heb ik voorbij zien komen!
  Ik zag dat je een vraag had over de vlindertjes, die zitten in de kit van Carla. Ik heb ze met embossing poeder gedaan en de glinstering is zooo leuk, dat het jammer is dat je het niet op de foto ziet. De enveloppe is op de post gegaan, omdat man lief het zaterdag vergeten was! Sorry!!hihi
  Zo het is een heel verhaal geworden!hihi
  Groetjes,
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je gereageert hebt. De envelop heb ik ontvangen. En de kit gelijk besteld en ook al binnen. Ik neem de kit mee op vakantie, dan hoef ik niet al teveel materiaal mee te nemen, behalve dan mijn basis dingen, zoals schaar, dubbelzijdig tape en inkt.
  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen