Volgers

donderdag 26 augustus 2010

Beterschap

Dat ik een tijdje niets geplaatst heb wil nog niet zeggen, dat ik stilgezeten heb hoor. Heb in die tussentijd best wel veel kaartjes gemaakt. Alleen nog geen gelegenheid gehad om het te showen.


Hier een kaartje dat ik gemaakt heb voor een kennis, die 5 meter naar beneden gevallen is. Hij was bezig met een reparatie op het dak van een paardenschuur, todat hij er doorheen zakte. Hij heeft 3 nekwervels, zijn schaambeen en nog wat andere beenderen gebroken. Ook heeft hij een flinke schedelbasisfractuur opgelopen. Hij zit nu met zijn hoofd in een stellage om de boel op zijn plaats te houden. De doktoren staan voor een raadsel dat hij nog leeft.
Gelukkig maar, het was zijn tijd gewoon nog niet. Dave beterschap.Dan heb ik nog een kaart gemaakt voor mijn schoondochter, maar die kan ik natuurlijk nog niet laten zien. Ze is pas 10 september jarig. Daarna zal ik hem showen.
Verder nog wat andere kaarten gemaakt, daar moet ik nog foto's van maken.
Dus............, tot gauw.
Groetjes uit een verregend Terschuur.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Anja,

  Amai dat was schrikken ség, als ik u post las, amai zo een val doen , inderdaad gelukkig leeft deze persoon nog, amai seg, sta je toch zelf ook weer even stil bij het leven hé, even met de voeten op de grond hé!
  (niet dat anders niet is hoor,hihi).

  je hebt in elk geval een mooie kaart voor hem gemaakt!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaart heb je voor hem gemaakt Anja.
  Wat een vreselijk verhaal zeg,het is echt een Gods wonder dat hij nog leeft.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen