Volgers

woensdag 17 juni 2009

Kaart voor Thijmen


Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor Thijmen, hij is 22 juni jarig. Weer eens wat anders dan een kaartje met een stempelafdrukje van Magnolia of Gorjuss girls. Ik vind hem wel geslaagd al zeg ik het zelf. Het blijft toch altijd moeilijk om een mannenkaartje te maken.
Ik heb een stempel van Michael Strong gebruikt. 6 Rondjes gestempeld met behulp van een lijmpad, toen witte embossingpoeder erop en met de heatgun verhit. Deze rondjes heb ik op een grotere cirkel, die ik uitgescheurd had, geplakt. Nog wat witte lijntjes erop met een glaze pen.
De ondergrond had ik eerst bewerkt met een Versamark stempelkussen, transparante embossingpoeder erop en geƫmbost. De zwarte knoopjes heb ik gestanst met een stansje van Sizzix. De libelle heb ik eerst gestempeld op Krimpie Dinkie, ingekleurd en met de heatgun verhit, totdat hij goed was.

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje Anja,mooie kleur zeg.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LEuk kaartje Anja en inderdaad weer eens wat anders!! Je had laatst een vraagje over die spiraaltjes die ik bij de bloemetjes had gedaan. Moet je ff op mijn nieuwe blog kijken, daar leg ik het uit hoe het moet.
  Groetjes
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen